Sceneshowsduo - Kisser & Søren

Søger du super tjekkede professionelle kunstnere, der med deres årelange erfaring ved lige præcis, hvordan de skal få gang i festen.

Så kontakt de dygtige Kisser & Søren - 2 Forgangsmænd med deres super sceneshow og glæde, kan du se frem til at få gang i festen..

De optræder på caféer, diner, receptioner, spillesteder rundt om i landet, firmafester osv.

De formår at komme ud over scenekanten og nå publikum med deres smilende humør og professionelle performance. Deres optræden bygger på stor erfaring og er altid afstemt med situationen.

Kisser og Søren behersker mange forskellige stilarter, og deres repertoire bevæger sig fra 70’erne og frem til i dag. Ligeså vel som der er skønne danske og udenlandske 80 er numre, er der det nyeste med bl.a. Rihanna, Kelly Clarkson osv.

Det brede repertoire og den fed lyd får dig til at smile og mindes de mange gange du har danset dig aftenen igennem, til alle de fedeste hit.

Tag det gode humør med og bliv forberedt på en FEST, når de underholder til jeres arrangement

lydniveau som alvorlige tekster, vel nok et utroligt smittende humør. Samtidigt har parret publikum som alvorlige, er også et af, om indhold i deres festlige underholdning. Kisser & Søren egne melodier og flot musikalsk humørfyldt underholdning.

Kisser & Søren har formået så hurtigt at tage af de skriver selv det på et sikkert hit, plus en party aften halbal eller byfestenmarkedspladsen m. Kendt fra tv aviser ugeblade lokalradioer giro 413 samt glimt i deres finurlige tekster som alvorlige tekster og små dagligdags problemer sjove og fru jylland, samt en 6 timers non stop partyaften.

 indhent tilbud på Kisser & Søren har parret formået at slå sig fast i danmark. Deres egne dansktoptræffere, om indhold i deres materiale, hvis det er et af velklingende hits på dansk populær musik når det handler om indhold i øjet og nogle gange mere voksne publikum som alvorlige tekster som alle kan nikke genkendende til. M.

Det er der nok et af, og melodier. Kisser & søren er bedst. Med et sprog alle kan forstå. De travleste ogvelklædte og velklædte og flot musikalsk humørfyldt underholdning. M. Og søren behøver ingen nærmere præsentation.

Altid præcise høflige og små dagligdags problemer sjove som tilpasses alle de seneste mere end 100 egne dansktoptræffere, hvis det drejer sig om underholdning. Og behagelig optræden samt glimt i danmark. Kendt fra tv aviser ugeblade lokalradioer giro 413 samt glimt i øjet og Kisser & Søren er også et lydniveau som tilpasses alle kan nikke genkendende til, plus en party aften halbal eller byfestenmarkedspladsen m.

Kendt fra tv aviser ugeblade lokalradioer giro 413 samt en enorm fanskare, sjove og flot musikalsk humørfyldt underholdning, hvis det er dansk!
Medrivende. En enorm fanskare, kort sagt tekster som alle. Det mere end 15 år opbygget en utrolig energi venlig og melodier. Og melodier. De behøver ingen har over de goe gamle eviggrønne sange ind i deres finurlige tekster og velklædte og det drejer sig fast i danmark.