Musiklytter - Guitarfinn

Rock - folkemusik - country - sømandsviser - 50'er og 60'er rock - syng med

Guitar Finn er en levende og ægte musiker med en meget flot stemme og et dejligt guitarspil. Her er ingen computer eller anden playback, det er manden selv, hans sang og guitar der skaber det du hører og oplever. Men han er også åben for en snak, en sjov bemærkning, en god historie eller en opfordring fra dig.

Glæd dig til en aften med evergreens som "Du er min øjesten", "No woman, no cry", "The Boxer", "American Pie", "Lola" osv. Eller lyt til sømandssange, country, irsk, rocknavne som Bruce Springsteen, Bob Dylan, Beatles, R.E.M., Kim Larsen, DAD, Robin Williams, og det hele kan pludselig ende med at du synger med, lytter med, danser på livet løs eller er nødt til at drikke for at holde musikken ud.

Guitar Finn har siden 1981 underholdt hele Jylland og Fyn med sin gode stil og tæft for repertoire, der sætter ham i en klasse for sig. De mange år har gjort, at han kan fortælle, at nogle af dem der fandt hinanden dengang, siden er gået fra hinanden, fundet sammen med en anden og nu sidder et andet sted, med en ny dejlig kæreste og lytter til trubaduren, der er still going strong.

Glæd dig til "Go' musik" og en dejlig varm og hyggelig aften med Guitar Finn.