Kammermusiksolister - Deux Femmes

Deux Femmes er et af de mest respekterede klassiske ensembler på den klassiske bane i dag. De spiller mere end 100 arrangementer om året, i en række højt profilerede steder såsom Kensington Palace, Ritz, The Landmark Hotel, The Lanesborough, The Royal Lancaster og i overværelse af HKH Prins William og Harry.

Deres musikalske præstation vil bringe et særligt præg til din begivenhed og vil medvirke til en festlig og underholdende atmosfære.

Deux Femmes afsluttede deres musikalske studier med en sondring i deres postgraduate diplom fra Royal College of Music, hvor de vandt en af Elsie Martin Award i 2000, og den franske Award Lavoisier fra Ministere des Affaires Etrangeres i 2002.

Siden de var børn har de givet mange koncerter som solister eller i kammermusik i Halls såsom Theatre des Champs Elysées, Salle Pleyel og Opera Comique i Paris, St-Martin i marken, Kensington Palace, St.-Michaels Kirke i London, eller National Opera i Nice.

De har også været inviteret til at give en koncert til den syvende Mondial Harp Congress i Prag. Deux Femmes har arbejdet med mange af verdens førende dirigenter, såsom Armin Jordan, Jacques Mercier, Jean Claude Casadessus, Lorin Maazel, Janos Fürst, og Sir Charles Mackerras.

De vandt 1. præmie i Concours de Harpe de Cassis, 1. præmie i Concours de Musique de Chambre de Cassis, med en særlig præmie "Marielle Nordmann".

Deux Femmes vandt en pris i den første internationale konkurrence «Lily Laskine, og derefter den anden pris i Deuxieme Concours International de Musique de Chambre da Arles.

For nylig var de finalister i den femte internationale kammermusikkonkurrence i Arles.