>Historiesolister - Lis og Per<

Det var næsten for godt til at være sandt, at duoen Lis og Per skulle underholde til årets fest for de ældre.

Sådan var holdningen hos mange af festens deltagere, da de tilmeldte sig, fortæller formanden for ældrefestudvalget. - Er det nu de rigtige Lis og Per, var der mange, der spurgte, smiler han, for det var det jo.

Klubben har nemlig 30 års jubilæum i år, og det var 25 gang, at den arrangerede ældrefest, og så skulle der ske noget særligt. Og særligt det er, når det er Lis og Per.

Det viste det rekordstore antal tilmeldte. Omkring 300 festglade ældre fik fornøjelsen af Pers veloplagte historier, hans fløjten, Lis’ sang og parrets smilende tilstedeværelse nede i salen, mens de sang den dér, som Lis nok mente, at publikum kendte, og som handler om, at det forhåbentlig er de bedste år, der er tilbage.

Festdeltagerne klappede spontant og rokkede til musikken fra Lis & Per, også de næsten halvtreds hjælpere, der imens havde taget plads langs aulaens væg.

Der stod de på spring, for - så snart dén sang var færdig - i løbet af næsten nul komma niks at servere kaffe med småkager, bedstemorkringle og mandarinroulade med en lille én til for de 303 gæster, eller hvor mange der nu var, for der var egentlig kun 295, der havde betalt de 25 kroner, der var gæsternes bidrag til festen hver især.